Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Μειώνεται σταθερά ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ πληθυσμός.

Στοιχεία που κρύβουν επιμελώς.

Ένα εξαιρετικά αξιόλογο άρθρο του –πρώην υπουργού του Πα.Σο.Κ. - Μανώλη Δρεττάκη δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Αυγή», (Διαβάστε το ΕΔΩ).
Είναι μάλιστα αξιοπερίεργο πως και γιατί η συγκεκριμένη εφημερίδα, που εκφράζει τις επίσημες θέσεις του Συνασπισμού και τάσσεται αναφανδόν υπέρ των λαθραίων, του έδωσε χώρο να εκφράσει τις συγκεκριμένες απόψεις.
Το άρθρο περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία. Το σημαντικότερο κατά τη δική μας άποψη είναι πως προκύπτει να υπάρχει μια φυσική αύξηση του πληθυσμού κατά 22.088 κατοίκους την πενταετία 2004-2008. Αυτή οφείλεται αποκλειστικά στους αλλοδαπούς –λόγω της εισβολής των λαθραίων- οι οποίοι αυξήθηκαν κατά 88.093, και υπερκάλυψαν την μείωση των Ελλήνων κατοίκων κατά 66.005.
Δυστυχώς σε πραγματικούς αριθμούς -την πενταετία 2004-2008- ο ελληνικός πληθυσμός μειώθηκε κατά 66.005 ανθρώπους και αυτό δεν συνέβη μόνο αυτή τη συγκεκριμένη πενταετία.

Οι γεννήσεις από αλλοδαπές μητέρες είχαν αρχίσει ήδη άρχισαν από το 1995 τουλάχιστο και ο ελληνικός πληθυσμός τα τελευταία 15 χρόνια μειώνεται σταθερά.
Η «αύξηση» του συνολικού πληθυσμού είναι εικονική και οφείλεται αποκλειστικά στη ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ και στην ΥΠΕΡΟΧΗ των ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ από ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ, σε συνδυασμό με τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ. (Οι εισβολείς λαθραίοι είναι –κατά κανόνα- νεαρής ηλικίας).
Επιβάλλεται αν τελικά ψηφισθεί το νομοσχέδιο Ραγκούση, τα στατιστικά στοιχεία να συγκεντρώνονται με βάση την διάκριση ομογενούς/αλλογενούς.
Επίσης στο νομοσχέδιο Ραγκούση δεν περιλαμβάνεται στα υπό συγκέντρωση στατιστικά στοιχεία το θρήσκευμα των νέων πολιτών.
Το θρήσκευμα ανακοινώνονταν στις πολιτογραφήσεις οι οποίες αφορούσαν –έως τώρα- κατά κύριο λόγο, ομογενείς και Χριστιανούς Ορθόδοξους και είναι στοιχείο απαραίτητο, προκειμένου να συγκεντρώνουμε, όπως και άλλες πολυφυλετικές, πολυεθνικές και πολυθρησκευτικές κοινωνίες, στατιστικά για τη φυλή ή την εθνική καταγωγή.
Το (και αντισυνταγματικό, σύμφωνα με τους ειδικούς) νομοσχέδιο Ραγκούση, αμφισβητεί:
την Ορθόδοξη Θρησκεία ως επικρατούσα στην Ελλάδα,
παραβιάζει την αρχή της άσκησης των εξουσιών υπέρ του Έθνους,
παραχωρεί την ελληνική υπηκοότητα χωρίς καμία εγγύηση ότι οι δέκτες θα προσφέρουν θετικά στη ζωή του Έθνους, χωρίς επιλεκτικότητα –με απλές δηλώσεις στο δημοτολόγιο- και χωρίς καν εξέταση για τη γνώση της ελληνικής ιστορίας και του πολιτισμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop