Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Κλαψουρίζει γνωστός αριστεριστής κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος

Θέλει να τον ρωτάτε πριν ψηφίσετε.

Γνωστός αριστεριστής, οπαδός της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, δημοσιογράφος που υποστηρίζει τον πρώην –ίδιας με αυτόν αντικειμενικότητας- «Συνήγορο του Πολίτη» έγραψε, με αφορμή την εκλογή του Νίκου Μιχαλολιάκου της οργανώσεως «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ότι «66 χρόνια μετά τη γερ­μανική κατοχή, νεοναζί μπήκαν στην Αθήνα ξανά».
Στη συνέχεια όμως συμφώνησε με την «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Διότι τι άλλο από συμφωνία είναι η διαπίστωση «ότι η πόλη δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε τόσο βρώμικη»; Βέβαια κατά την άποψη του φταίει ο Κακλαμάνης, λες και η εκλογή του συνηγόρου των λαθρομεταναστών Καμίνη, θα λύσει το πρόβλημα.
Ο γνωστός εξτρεμιστής δημοσιογράφος –προπαγανδιστής των θέσεων της («εξω» αλλά και της «κοινοβουλευτικής») αριστεράς δείχνει να ανησυχεί για τους -κατά την υποκειμενική του κρίση- «νεοναζί».  Όμως η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» εκφράζει μόνο τη δυσαρέ­σκεια τμήματος των μη προνομιούχων Αθηναίων για την κυριαρχία των μεταναστών σε περιοχές της πρωτεύουσας και την μετατροπή τους σε «γκέτο».
Το (δημοσιογραφικό) «τυπάκι» δεν βρίσκει τίποτα κακό σ’ όσους λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας και αναγκάζουν τους Έλληνες κατοίκους του να διπλο-τριπλο κλειδαμπαρώνονται στα σπίτια τους.
Αυτός που «δεν βλέπει» τους μαύρους νταβατζήδες των εκδιδόμενων γυναικών στην Πατησίων, τους μαύρους και τους κίτρινους εμπόρους ναρκωτικών με τους πάγκους των παράνομων εμπορευμάτων τους στο Πανεπιστήμιο και στα άλλα σημεία της Αθήνας, την ίδια ώρα ασπάζεται την παγκοσμιοποίηση και γονατίζει μπροστά στους εκπροσώπους της με τη μορφή οικονομικών ελεγκτών.
Όμως η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» είδε την πραγματικότητα. Αυτή που, προκλητικά και βρίζοντας όσους έχουν αντίθετη άποψη, αρνείται να δει και να αξιολογήσει ο εκπρόσωπος τύπου των δολοφόνων και των Εξαρχείων.
Οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας βλέπουν δίπλα τους την «Καμπούλ» και πήραν θέση. «Ζουν» και συνθλίβονται ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες εισβολείς από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Σομαλία, τη Νιγηρία.
Βρίσκονται α­ντιμέτωποι με την αδυναμία του κράτους και την συνειδητή άρνηση των εισβολέων να ενσωματωθούν κοινωνικά.
Στον εκπρόσωπο Τύπου της αριστεράς, που κατοικεί προφανώς σε περιοχή μακράν του κέντρου, του μυρίζουν τα σκουπίδια, τα ανεξέλεγκτα ούρα και τα κόπρανα. Αρνείται όμως να παραδεχθεί ότι είναι τα όζοντα παράγωγα του ανεξέλεγκτου μετα­ναστευτικού ρεύματος που υποστήριξε κατά κύριο λόγο και ενίσχυσε, τον «Συνήγορο του Πολίτη», τωρινό δήμαρχο Αθηναίων.
Η «πολυπολιτισμικότητα» που ενισχύουν, η παγκοσμιοποίηση που προσκυνούν και οι «λύσεις» που προτείνουν όλοι τους, είναι χειρότερες και από το πρόβλημα των εισβολέων-καταπατητών της Ελληνικής γης.
Με τους κατακτητές οι Έλληνες πάντα έβρισκαν –με το καλό ή το κακό- άκρη. Όμως στην Ελληνική Ιστορία οι πηλιογούσηδες και οι εφιάλτες δεν είχαν ποτέ καλό τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop