Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ο Πάγκαλος είναι θρασύς και αγράμματος!


και στο Mega είναι σφουγγοκωλάριοι της εξουσίας!

Το πρωί της Δευτέρας 21 Φεβ­ρουαρίου 201 1 οι αναρχοκομμουνιστές δημοσιο­γράφοι Καμπουράκης και Οικονομέας φιλοξενού­σαν τον γέρο-αντιπρόεδρο Θόδωρο Πάγκαλο. Η συζήτηση ήταν σχετική με τα επιτόκια και ο τέρας (μορφώσεως) Πάγκαλος επανειλλημένα έπρεπε να αναφερθεί στα «σπρέντς» (= χάσμα) των επιτοκίων.
Πέντε (5) φορές τα είπε «σπρέιτ> (= σταγονίδια), χωρίς οι σφουγγοκωλάριοι παρουσιαστές να τολμήσουν να τον διορθώσουν! Την κατάσταση έσωσε το Control διότι η άγνοια του γέροντα ήταν προκλητική, ο Καμπουρακης είπε «σπρεντ» και ο παππούς αντιπρόεδρος ζήτησε συγνώμη.
Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν αν αυτή την άθλια εικόνα άγνοιας στοιχειώδους οικονομικού όρου, συνέβαινε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ευρώπη ή ακόμη περισσότερο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Την άλλη μέρα ο αγράμματος αδαής θα πήγαινε σπίτι του!
Δεν ήταν μάλιστα η πρώτη φορά. Στις 23 Νοεμβρίου 2009 καλεσμένος των Οκονομέα -Καμπουρακη, (μανία οι σφουγγοκωλάριοι!) αποκαλούσε διαρκώς την Google  «γκόγκλ» και δήλωνε γι΄αυτήν, ότι είναι σύστημα με το οποίο μπορεί να βλέπει κάθε άνθρωπος το σπίτι του από τον δορυφόρο! 
Κι όμως αυτόν που μπερδεύει τα μπούτια του οι Έλληνες τον πισ­τεύουν και κάποιοι μάλιστα νομίζουν ότι μπορεί να τους σώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop