Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Επιδέξιοι οι Αριστεροί «πνευματικοί άνθρωποι»


Ρουσφέτια τους έκαναν οι κρετίνοι Δεξιοί!

Στις 20 Φεβρουαρίου 2011 στην ΝΕΤ η εκπομπή του επί 30 χρό­νια Διευθυντή της «Ελευθεροτυπίας» Σεραφείμ Φυντανίδη είχε θέμα τους επώνυμους που έκαναν το στρατιω­τικό τους από το 1960 μέχρι το 1970 στην ΥΕΝΕΔ.
Διαβάστε ονόματα. Παρόντες ήταν οι ακροαριστεροί «πνευματικοί άνθρωποι» ο Κώστας Γεωργουσόπου­λος, ο Γιώργος Μαρίνος (ο γνωστός κίναιδος σόουμαν!), ο «είμαι ο σύγχρονος Αριστοφάνης» Θύμιος Καρακατσάνης, ο Νότης Μαυρουδής, ο Κώστας Αριστόπουλος, ο Γιάννης Μόρτζος (γνωστός πρασινοφρου­ρός ηθοποιός) και συγνώμη αν ξέχασα κάποιον.
Η ερώτηση στην οποία χωρίς ντροπή απαντούσαν ήταν ποιόν είχαν «μέσον» και μετατέθηκαν στην «φασιστική» ΥΕΝΕΔ. Καθ’ ομολογία τους όλοι είχαν δεξιό μέσο πλήν του Θύμιου Καρακατσάνη του οποίου τη μετάθεση έκανε η Αμαλία Καραμανλή, σύζυγος του Πρωθυπουργού (και γιαλαντζί Εθ­νάρχη) Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Ο Καρακατσάνης ήταν τότε ηθοποιός του «Θεάτρου Τέχνης» του Καρόλου Κουν, γνωστού (Εβραίου) θεατράνθρωπου, ο οποίος κατάφερε να ιδρύσει το «θέατρο Τέχνης» το 1942, μεσούσης της Γερμανικής Κατοχής, ενώ -όπως μας λένε- έστελναν  (τους Εβραίους) στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως.
Ο αναρχοαριστερος σκηνοθέτης Κώστας Αριστόπουλος απεκάλυψε ότι το μέσον του ήταν ο Μέγας Αυλάρχης του Βασιλέ­ως, Λεβίδης! Όσο για τον πρασινοφρουρό Μόρτζο, ότι το βύσμα του ήταν ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου, γι’ αυτό και οι λοιποί φαντάροι τον θεωρούσαν ρουφιάνο της Εξουσίας!
Τι να πούμε βρε παιδιά; Το 1974 που έπεσε η Χούντα όλο το Δημόσιο ήταν γεμάτο με αριστερούς υπαλλήλους, ενώ οι άλλοι πάλευαν για ένα μεροκάματο στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop