Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ είναι Ιταλίδα με Σύριο πατέρα;

Άγνωστο. Σίγουρα όμως, οι μαύροι πουλάνε τα ναρκωτικά.


Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η Αστυνομία επέδραμε στα Εξάρχεια -στον πεζόδρομο της Τοσίτσα, που αποτελεί μεγάλο στέκι τοξικομανών. Κατά την Αστυνομία, συνελήφθησαν 55 έμποροι ναρκωτικών, ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, στην συντριπτική τους πλειοψηφία Αφρικανοί. Στην κατοχή τους βρέθηκαν πολλές συσκευασίες με ηρωίνη, κοκαΐνη, χασίς και άλλα ναρκωτικά, καθώς κα κλοπιμαία που έπαιρναν ως αντάλλαγμα από τους χρήστες για να τους πουλήσουν πρέζα.
Δικαιώνονται οι κάτοικοι που εδώ και χρόνια φωνάζουν ότι, τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας τα πουλάνε οι μαύροι.
*** Οι μαύροι είναι μια από τις οι «Φυλές της Αθήνας» για τις οποίες σχεδίαζε εκπομπή στην Ελληνική Τηλεόραση Ιταλο-Σύρια ηθοποιός Αφροδίτη Αλ Σαλέχ .
Η Αφροδίτη, δήλωσε στο «Έθνος» Ελληνίδα με πατέρα Σύριο. Μόλις όμως τον περασμένο Μάιο -στην εκπομπή «Δρόμοι» της ΕΤ-1- δήλωνε ότι, η μαμά της είναι Ιταλίδα που δούλευε σε τσίρκο της Θεσσαλονίκης, κι εκεί γνωρίστηκε με τον Σύριο πατέρα της, ο οποίος είχε έλθει στην Ελλάδα με υποτροφία της Ελλαδικής Εκκλησίας!
Νάτοι πάλι οι Χριστιανοί της Ελλαδικής εκκλησίας.
*** Μα όλοι οι αλλοδαποί επικεφαλής των εν Ελλάδι Αντιρατσιστικών Οργανώσεων είναι Χριστιανόπουλα;
Όλοι όσοι ήλθαν στην Ελλάδα τις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80 με υποτροφίες, για να γίνουν μορφωμένοι χριστιανοί και να ξαναγυρίσουν στις πατρίδες τους να κάνουν Ορθόδοξη Ιεραποστολή, ακνείς τους ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ στην πατρίδα του;
Μήπως είναι αυτοί που καταγγέλλουν τους Έλληνες για Ρατσισμό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop