Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Πληρώνουν τους (λαθρο)μετανάστες...για να μείνουν στην Ελλάδα!!!

εισπράττουν (παράνομα) τα κοινωνικά επιδόματα....

Μπορεί να απαντήσει κάποιος κυβερνητικός υπεύθυνος –αστεία πράγματα, υπάρχει τέτοιος;- για ποιο λόγο και με ποιο δικαίωμα, θα μοιράσουν το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (και) στους λαθρομετανάστες που έχουν εισόδημα κάτω των 10.000 € ετησίως;
Σύμφωνα με το νόμο που ισχύει σήμερα, (αυτόν που πάνε να καταργήσουν), για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Ελλάδα, μια οικογένεια αλλοδαπών, πρέπει το εισόδημα που δηλώνει να είναι κατ’ ελάχιστο 8.000 € ανά έτος, προσαυξανόμενο κατά 20% για κάθε προστατευμένο μέλος.
Συνεπώς μια οικογένεια αλλοδαπών, με 4 μέλη, για να συνεχίσει να μένει νομίμως στην Ελλάδα, πρέπει να δηλώνει ετήσιο εισόδημα 14.000 €, συν το ελάχιστο των 100 ενσήμων για την ασφάλιση της.
Το «κοινωνικό επίδομα» αποφασίστηκε να δοθεί σε όλους -Έλληνες και αλλοδαπούς- με εισόδημα μικρότερο των 10.000 € ετησίως.
Πως θα πάρει το επίδομα ο αλλοδαπός, όταν πέρυσι δήλωσε εισόδημα 8.000 η 9.000 €, αφού είχε ήδη ΑΠΩΛΕΣΕΙ το δικαίωμα ΝΟΜΙΜΗΣ παραμονής;
Ο εν λόγω αλλοδαπός παραμένει ακόμα στην Ελλάδα εν γνώσει των αρχών! Είναι γνωστό πως με την κρίση στην οικοδομή, οι -περισσότεροι- αλλοδαποί εργάτες οικοδομής, είναι αυτή τη στιγμή χωρίς άδεια παραμονής, λόγω έλλειψης ενσήμων και εισοδήματος.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ λοιπόν, το κράτος μας, τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να ΜΕΙΝΟΥΝ!
Αρκετοί πολιτικοί μάλιστα επιμένουν να τους παρουσιάζουν ως σωτήριες της οικονομίας, χωρίς να αναρωτιούνται το τι θα φάει στο τέλος ο άνεργος και παράνομος στην Ελλάδα.
Η καταβολή του επιδόματος, το οποίο εξασφαλίζουν στα δημόσια ταμεία, μέσω της έκτακτης εισφοράς οι επιχειρήσεις (που προφανώς επιβάλουν αυτή τη θέση), είναι το τελευταίο διαλυτικό κρούσμα, σε μια σειρά μέτρων που εδώ και χρόνια, συμβάλουν στην κατάλυση της συνοχής της ελληνικής κοινωνίας και στην πτώχευση του κράτους, που έφτασε ήδη!
Παράδειγμα, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί παίρνουν παιδιά για φύλαξη, με βάση την οικογενειακή φορολογική δήλωση, από τα φτωχότερα προς τα πλουσιότερα.
Έτσι δεν παίρνουν σχεδόν κανένα ελληνόπουλο, διότι ελάχιστοι Έλληνες δηλώνουν 8.000 € τον χρόνο. Από την άλλη υπάρχουν εικονικές δηλώσεις αλλοδαπών με 3.000 και 4.000 € εισόδημα ετησίως.
Να γιατί το 90% των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, είναι αλλοδαπά.
Οι υπάλληλοι παίρνουν τα παιδιά , διότι η «αντιρατσιστική πολιτική" των Δήμων τους επιβάλει να τα πάρουν.
Αναρωτήθηκε κανείς, πως ζουν με 4.000 € ετήσιο εισόδημα και ποιος τους δίνει άδεια παραμονής; Αναρωτήθηκε κανείς πόσα και ποια επιδόματα εισπράττουν;
Το μέλλον ανήκει αποκλειστικά στα κράτη έθνη και αυτό δείχνει να το αγνοεί το ΠΑΣΟΚ, με μια ξενολάγνα κυβέρνηση,
• με γ.γ. του υπουργείου Παιδείας (και δια βίου μάθησης) την Θάλεια, τέως σύζυγο του εκδότη Δραγώνα νυν και Μουζέλη, πανεπιστημιακή καθηγήτρια χωρίς πτυχίο, συγγραφέα του βιβλίου «τι είναι η πατρίδα μου», που διδάσκει ότι το ελληνικό έθνος είναι τεχνητό δημιούργημα του 19ου αιώνα, από ένα συνονθύλευμα φύλλων της βαλκανικής,
• με τον Γιώργο σε πλήρη θολούρα για το πώς κυβερνούν και πως χαράζουν εξωτερική πολιτική,
•με τον «καρδινάλιο» στο ύφος, φίλο (αντι)εξουσιαστών και με στόμφο κομματικού μανδαρίνου (αλλά εμφανώς εμπαθή και μικρόψυχο), υπουργό ΠΡΟ(στασίας) ΠΟ(λίτη) Μιχάλη, να βρίζει τούς Έλληνες πολίτες, λέγοντας «εγώ είμαι ο εκπρόσωπος του λαού και όταν μου μιλάτε να στέκεστε προσοχή» !!!…. ( τα είδατε στην τηλεόραση με τους κάτοικους του Άγιου Παντελεήμονα;).
Η κυβέρνηση λοιπόν τελεί είναι σε πλήρη τρικυμία κρανίου και γενικώς.
Ευκαιρίας δοθείσης, οι ΜΚΟ, πιέζουν να δοθεί
• μόνιμη άδεια παραμονής στους λαθρομετανάστες ,
• υπηκοότητα σε όσους μένουν στην Ελλάδα 5 χρόνια,
• να μην χρειάζονται 100 ένσημα για την ασφάλιση αλλά 50,
• να μην χρειάζεται κατώτερο όριο στην φορολογική δήλωση.
Οι ΜΚΟ που πληρώνονται από ξένα κέντρα, δεν ασχολούνται με το τι θα φάει και πως θα το εξασφαλίσει ο λαθρομετανάστης στην Ελλάδα. Βέβαια θα φάει τις σάρκες των απλών Ελλήνων πολιτών και όχι του κου, ή της κας κατοίκου των Βορείων Προαστείων ή του Κολωνακίου.
Το ΠΑΣΟΚ που καθοδηγείται από τις ΜΚΟ και άλλα εξ ίσου ύποπτα και απολύτως διαβλητά και ελεγχόμενα κέντρα,
• ψάχνει λεφτά για το ΙΚΑ,
• για τα νοσοκομεία,
• για τα φάρμακα,
και καλεί τον Έλληνα να τα πληρώνει, για να μπορεί να περιθάλπει τον λαθρομετανάστη δωρεάν !
Αυτό ισχύει σε όλα τα Δημόσια Νοσοκομεία. Στενός συγγενής μου στην Ελλάδα αρρώστησε πρόσφατα και χρειάστηκε να πληρώσει ακτινογραφία και εξετάσεις αίματος, -του έδωσαν απόδειξη να πάει στο ταμείο του να τα εισπράξει.
Την ίδια στιγμή όλοι οι αλλοδαποί - το 90% των ευρισκομένων στην αναμονή- έκαναν εξετάσεις και ακτινογραφίες δωρεάν.
Και το επιμύθιο της ιστορίας, κι όποιος καταλάβει.
Όταν ο Γιάννης Λάτσης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διαθέσει 30 εκ δολάρια για την ενίσχυση των πολυτέκνων, η Πετραλιά πρότεινε τη δημιουργία ιδρύματος, (με πρόεδρο, γραμματείς, οδηγούς, αυτοκίνητα κ.λ.π.).
«Τρελάθηκε» μόλις το άκουσε ο μακαρίτης Γιάννης Λάτσης ( Βορειοηπειρώτης, από την πλευρά του Γράμμου) και ανακαλώντας την διαφαινόμενη δωρεά του της τα «έσουρε» με την -παγκοσμίως γνωστή- αθυροστομία του,
«Άκουσε κυρά μου. Τα λεφτά τα δίνω για να γεννηθούν Ελληνόπουλα και όχι για να τα φάνε τα λαμόγια της κυβέρνησης»!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop