Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Οι αριστεροί κουκουλοφόροι-καταδότες,

διαχρονικοί συνεχιστές της παραδόσεως των συντρόφων τους.

Το θράσος τους ξεπέρασε κάθε όριο. Οι αριστεροί καταδότες διεκδικούν το «δικαίωμα» (τους) να «καρφώνουν»! Το έκαναν –στέλνοντας βουλευτές τους για «αναγνωρίσεις» στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, και επιχείρησαν να καταστρέψουν τις ζωές νέων Ελλήνων, και τώρα οι αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν τα ρέστα!Μια έντυπη έκδοση του εθνικού χώρου, τους πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα, καθώς δημοσιοποίησε τα ονόματα όλων όσων (συμ)μετείχαν στην επιχείρηση καταστολής των δραστηριοτήτων κατά του μεταναστευτικού νομοσχεδίου. Κι αυτό δεν το αντέχει η ψυχή τους.

Πανικόβλητοι μετά από αυτό, κατέθεσαν ερώτηση με τους βουλευτές Φώτη Κουβέλη, Βασίλη Μουλόπουλου και Νίκου Τσούκαλη:
«Στον απόηχο του ξυλοκοπήματος και του τραυματισμού πολιτών από ακροδεξιούς στο πλαίσιο ειρηνικής αντιρατσιστικής εκδήλωσης στην πλατεία του Μετρό επί της οδού
Πανόρμου, επιχειρείται εδώ και έναν μήνα μια πρωτοφανής ενορχηστρωμένη
επιχείρηση αντιστροφής των ρόλων θυτών και θυμάτων από έντυπα του ακροδεξιού χώρου, αλλά και από ιδεολογικά συγγενείς ιστοσελίδες.
Συγκεκριμένα, όσοι αυτόπτες μάρτυρες κλήθηκαν για κατάθεση στη ΓΑΔΑ μετά την οργανωμένη φασιστική επίθεση και αναγνώρισαν άτομα που συμμετείχαν σ' αυτή, λοιδορούνται, συκοφαντούνται και διασύρονται με περιπαικτικά, ειρωνικά και εμπαθή σχόλια, τα οποία αναπαράγονται μέσα από εκατοντάδες ιστοσελίδες.
Με δεδομένο ότι η παράνομη διαρροή απόρρητων στοιχείων της δικογραφίας οδήγησε στην ύπαρξη διατυπωμένων απειλών από έντυπα και ιστοσελίδες, καθώς και την κατατρομοκράτηση μαρτύρων στην υπόθεση της φασιστικής επίθεσης στην Πανόρμου, ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:
-Κατά ποιο τρόπο έχουν περιέλθει απόρρητα στοιχεία της δικογραφίας η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, στην κατοχή εντύπων και ιστοσελίδων του ακροδεξιού χώρου;
-Με ποιον τρόπο θα προστατευθεί, έστω και μετά τη δημοσιοποίηση, η ιδιότητα του μάρτυρα, λαμβανομένων υπόψη και των διατυπωμένων απειλών εναντίον μαρτύρων, έπειτα από την παράνομη διαρροή των ονομάτων τους;»

Καταλάβατε τι ζητάνε τώρα. Και «ο σκύλος χορτάτος και η πίττα ολόκληρη». Όμως όταν καταγγέλλουν –αληθινά, κατά την κατάθεσή τους γεγονότα- τι φοβούνται αν ο κόσμος μαθαίνει τα ονόματά τους;Χρόνια ολόκληρα το Athens Indymedia, σε συνεργασία –ένας Θεός ξέρει με πόσες και ποιές υπηρεσίες- ανακοινώνει -στεγνά- ονόματα, διευθύνσεις, δημοσιεύει φωτογραφίες, στοχοποιεί πρόσωπα και δίνει το σύνθημα για επιθέσεις και διάπραξη κακουργημάτων.
Η αριστερά έπρεπε να γνωρίζει πως οι καταδότες και οι δοσίλογοι, ανοίγουν «νιτερέσια» που στο τέλος πάντα εξοφλούνται!
Ας απολογηθούν πρώτα γιατί θέλουν να καταστρέψουν Έλληνες πολίτες. Γιατί τους φορτώνουν κακουργήματα, έχοντας τη συνδρομή μάλιστα της Κρατικής Ασφάλειας. Αυτοί οι –δήθεν- αντεξουσιαστές ( οι αντικαταστάτες της -πάσης φύσεως- εξουσίας) σε αγαστή συνεργασία και σύμπλευση με την Αστυνομία!Τρέμουν να διαβάζουν στον τύπο τα ονόματα τους και να βλέπουν τις φωτογραφίες τους; Καιρός να αναλογιστούν τι έκαναν τόσα χρόνια, μέσω ιστοσελίδων τύπου Athens Indymedia, και πόσο και πως δεινοπάθησαν κάποιοι πολίτες εξαιτίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop