Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Ισλάμ και σεβασμός της θρησκείας των άλλων.

"γαργάρες" κάνουν οι Έλληνες "αντιρατσιστές"!

Σύμφωνα με είδηση που δημοσίευσε η γερμανική εφημερίδα «Bild», δύο γυναίκες στο Ιράν, αφού καταδικάστηκαν σε θάνατο με μόνη κατηγορία ότι έγιναν χριστιανές, έκτοτε κρατούνται στις φυλακές Evin έως ότου πεθάνουν επειδή άλλαξαν θρήσκευμα.
Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου 2009, όταν έγινε έφοδος στο σπίτι τους και κατασχέθηκε μία Καινή Διαθήκη. Οι δύο γυναίκες κρατήθηκαν αρχικά σε ένα κελί με άλλες 25 γυναίκες και στη συνέχεια στην απομόνωση.
Η Meryem (Μεργιέμ-Μαρία) Ρόσταμπουρ και η Marziah (Μαρζιέχ) Εσμεϊλαμπάντ που κρατούνται στη φυλακή της Τεχεράνης, μαστιγώνονται κάθε φορά που ο ιμάμης καλεί σε προσευχή τους μουσουλμάνους, ταπεινώνονται και τιμωρούνται με διαρκή στέρηση τροφής και νερού.
Στο πλευρό τους βρίσκεται η υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συγγραφέας Sabatina James που αγωνίζεται για την απελευθέρωσή τους:
«Ζουν στην απομόνωση και ανακρίνονται με τα μάτια δεμένα 5 φορές την ημέρα. Όταν ο ιμάμης καλεί σε προσευχή, μαστιγώνονται. Τους δίνουν πολύ λίγο νερό και φαγητό.»
Σύμφωνα με τους Ισλαμικούς νόμους του Ιράν, όσες γυναίκες εγκαταλείπουν την πίστη στο ισλάμ, 5 φορές την ημέρα-τις ώρες που καλούνται οι «πιστοί» σε προσευχή- μαστιγώνονται μήπως και «πεισθούν» για την ανωτερότητα του και επιστρέψουν στο ισλάμ, ευτελίζεται η ποιότητα της ζωής τους και μειώνεται η ποσότητα φαγητού και νερού που τους παρέχεται.
Η δίκη τους άρχισε στις 9 Αυγούστου και ο δημόσιος κατήγορος (ιμάμης, μουλάς;) Haddad, τις πίεσε να απαρνηθούν την πίστη τους γραπτά και προφορικά, εκείνες όμως δήλωσαν επανειλημμένα ότι «δεν μετανιώνουν για τίποτα και δεν θα αρνηθούν την πίστη τους στον Χριστό».
Κατά τα άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για καταπάτηση των δικαιωμάτων μουσουλμάνων στην Ελλάδα... Να ΦΥΓΕΤΕ! Να πάτε στο Ιράν να τα πείτε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop