Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Σωστά "Free Gaza". Για την κατεχόμενη Κύπρο,

ξέρετε τίποτα;

Καθυστερημένο, αλλά αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε, έστω και τώρα. Αναφέρεται στην επιχείρηση «Free Gaza», και στην Ισραηλινή επιχείρηση με την γνωστή κατάληξη, με νεκρούς πολλούς τούρκους πολίτες.
Κανένας δεν ανέφερε τότε ότι το τουρκικό πλοίο απέπλευσε από την κατεχομένη Κυπριακή Αμμόχωστο. Η σύνθεση του πληρώματος, όπως ήταν φυσικό, αποτελούνταν από ένα ετερόκλητο πλήθος, μεταξύ τους πράκτορες της ΜΙΤ, Μουσουλμάνοι από διάφορες χώρες καθώς και Αλβανοί UCKαδες από το Κόσσοβο και τα Σκόπια. Για του λόγου το αληθές ανατρέξτε και διαβάστε τις ανακοινώσεις του Σκοπιανού Υπ. εξ. και του αντίστοιχου Κοσσοβάρικου Υπ. εξ. για τους πολίτες τους που ήταν πάνω στο τουρκικό πλοίο.
Οι Τούρκοι ήταν αποφασισμένοι να προκαλέσουν επεισόδια, αλλά οι Εβραίοι τους (απ)έδειξαν ποιος κάνει κουμάντο στην περιοχή τους, και ότι το μεν Ισραήλ δεν είναι Ελλάδα, η δε θάλασσα της περιοχής δεν είναι Αιγαίο - ξέφραγο αμπέλι.
Και βρέθηκε ο βουλευτής, του Πα.Σο.Κ., Βουδούρης, που αντάμα με κάποιο Συνασπιστή, έγιναν όργανα της Τουρκίας.
Το γεγονός δεν είναι παράξενο. Ο Βουδούρης, από παλιά στην Οργάνωση «Γιατροί δίχως σύνορα», «συμπτωματικά» δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Κόσσοβο, στους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ, γιατί του το απαγόρευσαν να βοηθήσει τους Σέρβους.
Ο κύριος αυτός στη συνέχεια, ξέχασε την «ιδεολογία» του και έγινε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Τι να λέμε όμως τώρα. Ποιά ιδεολογία; Εκπρόσωπος της οργανώσεως «Γιατροί δίχως Σύνορα» από την κεντρική τους διοίκηση στην Γάλλια, δήλωσε ότι από κάθε 1 δολάριο δωρεά που παίρνουν, καταλήγουν στον «σκοπό» τους μόνο 11 σεντς, και τα υπόλοιπα τα κρατάνε για τα τρέχοντα έξοδά τους (διάβαζε για την πάρτη τους)!!!
Συμπέρασμα; Οι Εβραίοι αντιμετώπισαν σωστά στους Τούρκους. Εμείς οι, από αιώνος, πεοκρούστες της περιοχής, υπερασπιζόμενοι τον Τούρκο αδελφό(!), διακόψαμε κοινή άσκηση με το Ισραήλ, η οποία γινόταν στις εσχατιές του Αιγαίου σε περιοχές καίριες για την εθνική μας κυριαρχία, σε περιοχές που αμφισβητεί η Τουρκία.
Σκίζουν οι κυβερνώντες μυαλοφυγόδικοι!
Και με την ευκαιρία, να ρωτήσουμε το Βουδούρη και τον Συνασπισμό –με όλες τις παραφυάδες και διασπάσεις του.
Υπάρχει στο πρόγραμμα μήπως και «Ένα καράβι για την Κερύνεια»; Άραγε οι εγκλωβισμένοι στο Ριζοκάρπασο και στο Βορρά της Κύπρου μας, γιατί δεν σας συγκινούν όσο οι αποκλεισμένοι στην Γάζα; Φταίει μήπως που είναι Έλληνες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop