Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Η επιλεκτικά ευαίσθητη -με τους λαθραίους- Δικαιοσύνη...

και πως καταστρέφεται η επιχειρηματικότητα.

Μια από τις τελευταίες Παρασκευές τον Ιούλιο του 2013 και λίγες μέρες πριν τα δικαστήρια διακόψουν τις συνεδρίες τους για τις καλοκαιρινές διακοπές των δικαστών, το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιώς αποφάσισε ότι η Βουλγάρα λαθρομετανάστης Κωνσταντίνα Κούνεβα πρέπει να γίνει πλουσιότερη κατά 250.000 ευρώ, σε μετρητά. Οι δικαστές δέχτηκαν την αγωγή που είχε καταθέσει κατά των πρώην εργοδοτών της –της εταιρείας ΟΙΚΟΜΕΤ- και εισέπραξε άμεσα 80.000 χιλιάδες ευρώ και τα υπόλοιπα θα της καταβληθούν αν και εφόσον δικαιωθεί από το Εφετείο, στο οποίο προσέφυγε η εταιρεία.

Οι εν λόγω κυρία εργάζονταν στην ΟΙΚΟΜΕΤ ως καθαρίστρια και στις 22 Δεκεμβρίου 2008 (15 ημέρες με­τά τα νέα «Δεκεμβριανά» του Αλέξη Γρηγορόπουλου), ΑΓΝΩΣΤΟΙ και ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ως τώρα ΔΡΑΣΤΕΣ, της έριξαν βιτριόλι στο πρόσωπο. Η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι η εταιρεία ευθύνεται (!) διότι δεν της άλλαξε τη βραδυνή βάρδια σε πρωινή, όπως ζητούσε η κυρία Κούνεβα, ενώ μάταια η εργοδότρια εταιρεία εξήγησε στους δικαστές ότι οι ΑΓΝΩΣΤΟΙ έως σήμερα ΔΡΑΣΤΕΣ μπορεί να είχαν προσωπικά μαζί της.

Θυμηθείτε ότι το Ελληνικό κράτος με εισήγηση του Πάκη (Προκόπη) Παυλόπουλου στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, χορήγησε στην Κούνεβα ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΒΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ, ενώ της ΧΑΡΙΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών της και έχει ξοδέψει (μέχρι τώρα) εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να κάνει ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ σε κλινικές της Γαλ­λίας. Η Κούνεβα ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ Ελλάδα, λαθρομετανάστης, πρωθυπουργεύοντος του Εβραίου Κώστα Σημίτη, για να χειρουργήσει –ΔΩΡΕΑΝ- τον μοναχογιό της που έπασχε από πάθηση των ματιών ki είχε πρόβλημα με την όρασή του.

Στη συνέχεια για ανθρωπιστικούς λόγους και με την αμέριστη και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ βοήθεια της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας κατάφερε όχι μόνο να κάνει την εγχείρη­ση, αλλά και να εξασφαλίσει άδεια παραμονής. 

Οι Ορθόδοξοι (κομμουνιστές) Ιεράρχες ας αφήσουν τις υποκρισίες και τις κραυγές

Κυρίως ας πάψουν να αντιπολιτεύονται τους Εθνικιστές.

Στην αθηναϊκή εφημερίδα τα «Νέα» και στη στήλη που υπογράφει συντάκτης με το ψευδώνυμο «Μικροπολιτικός», δημοσιεύτηκε ότι το ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΟ ζευγάρι Αλέξης Τσίπρας και Περιστέρα Μπαζιάνα βάφτισαν την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ στο Δημαρχείο της Αίγινας, το δευτερότοκο γιό τους. Στο μικρό δόθηκε το όνομα Ερνέστος-Ορφέας. Πριν προλάβουν οι θαυμαστές του Ερνέστο Βαλβέρδε να στήσουν χορούς, να διευκρινίσουμε ότι το όνομα Ερνέστος δόθηκε προς τιμή του Τσε Γκεβάρα και είναι προσωπική επιλογή του ΑΘΕΟΥ Αλέξη Τσίπρα.
Το όνομα Ορφέας –ο Ορφέας ήταν αρχαίος Έλληνας ποιητής και ιδρυτής του Δωδεκαθέου- ήταν επιλογή της οπαδού του ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ Περιστέρας Μπαζιάνα.

Στην Αίγινα, επίσης με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ τον Ιούνιο του 2011, βαφτίστηκε και ο πρωτότοκος γιος του ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΟΥ Αλέξη, που πήρε το όνομα Παύλος- Φοίβος. Παύλος όπως ήταν το όνομα του μακαρίτη Παύλου Τσίπρα -που κονόμησε ως εργολάβος Δημοσίων Έργων διαρκούσης της «επαράτου» 7ετίας- και Φοίβος με απαίτηση της Περιστέρας, για τους λόγους που ήδη εξηγήσαμε. Το παραδοσιακό γλέντι –το ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΟ ζευγάρι ακολουθεί τα ήθη και τα έθιμα ΜΟΝΟ στη διασκέδαση- έγινε στο κτήμα Φλαμπουράρη στην Αίγινα, και η σχετική είδηση δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες της εποχής -Ιούνιος του 2011- ενώ παρών ήταν και ο Κωστής Στεφανόπουλος, τέως πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, που κοντεύει τα 85 όμως δεν κατάφερε ακόμη- να γίνει Κωνσταντίνος.

Η επιλογή του μήνα και των ημερομηνιών για τις δύο βαπτίσεις, δεν είναι τυχαίες καθώς είναι γνωστό ότι οι Αρχαίοι Έλληνες Δωδεκαθεϊστές επέλεγαν το Θερινό Ηλιοστάσιο, δηλαδή την περίοδο 22-23 Ιουνίου για την ονοματοδοσία των παιδιών και θεωρούσαν ότι έτσι θα είναι τυχερά στη ζωή τους. 

Προσπερνάω όσα έγραψε για τον Τσε και τ’ αφιέρωσε στον «αγράμματο Αλέξη», όπως τον αποκαλεί,  ο Θεόδωρος Χατζηγώγος, που αποκάλυψε ότι ο Γκεβάρα δεν γούσταρε τους ομοφυλόφιλους και ως υπουργός του Φιντέλ Κά­στρο είχε εισηγηθεί και δημιουργήθηκαν στην Κούβα τα Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως για τους Κιναίδους, τα οποία υπήρχαν έως την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα. Επίσης παραγνωρίζω τις σημειώσεις στο ημερολόγιο του Τσε όπου γράφει επί λέξει: «…Ο Νέγρος είναι νωχε­λικός και ευφάνταστος ξοδεύει τα χρήματα του για ελαφρότητες και ποτό. Ο Ευρωπαίος προέρχεται από μια παράδοση εργασίας και σωτηρίας που τον ακολουθεί σε αυτή τη γωνιά της Αμερικής και τον οδηγεί να προχωρήσει μπροστά…{…}.... Με δεδομένη την επικρατούσα έλλειψη πειθαρχίας θα ήταν αδύνατο να χρησι­μοποιήσουμε Κονγκολέζους με αυτόματα για να υπερασπιστούν τη βάση από επιθέσεις από τον αέρα: Δεν ξέρουν πώς να χειρίζονται τα όπλα τους και δεν θέλουν να μάθουν…», (επικίνδυνα ρατσιστής ήταν ο Τσε Γκεβάρα, Αλέξη. Ούτε ο Κασιδιάρης λέει τέτοια).

Απευθύνομαι λοιπόν στους Ορθόδοξους Μητροπολίτες της Ελλαδικής κι όχι μόνο εκκλησίας, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία στρέφονται κατά παντός, που σύμφωνα με τη γνώμη τους δεν τηρεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα και θέλω να ρωτήσω: Έχουν δικαίωμα εκκλησιασμού και κοινωνίας ο Αλέξης και η Περιστέρα; Μπορούν να συμμετέχουν σε ιεροπραξίες και Ιερά Μυστήρια; Μπορούν φερ’ ειπείν να γίνουν ανάδοχοι; Ποια είναι η άποψη της Εκκλησίας για τους αστεφάνωτα ζευγάρια και τα παιδιά που γεννούνται απ’ αυτά; Μπορούν οι Μητροπολίτες που καταγγέλλουν με κάθε ευκαιρία ή χωρίς, να την πουν δημόσια και να αναφερθούν στο trendy ζευγάρι της πολιτικής ζωής του τόπου μας; 

Τολμάνε ή μήπως το Ορθόδοξο –κομματικό- καθήκον τους εξαντλείται στην καταγγελία της ιδεολογίας του Εθνικισμού;

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Γιώργος Άγγελου Τσάκαλος

Αφιερωμένο στη μνήμη ενός ΕΛΛΗΝΑ Αξιωματικού της Αστυνομίας

Στις 5 Σεπτεμβρίου 1995, λίγο μετά το μεσημέρι και μόλις 17 ημέρες πριν τη γέννηση του Άγγελου, άφησε την τελευταία του πνοή, ο ΕΛΛΗΝΑΣ αξιωματικός της Αστυνομίας, Γεώργιος Άγγελου Τσάκαλος, που έπασχε από οξεία λευχαιμία.

Υπηρέτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε επιτελικές θέσεις του Σώματος και διατέλεσε υπασπιστής του διοικητή του τμήματος στο Ανατολικό Αεροδρόμιο Αθηνών.  Η μνήμη μου επανέρχεται στις ημέρες της πρώτης, επίσημης και ιστορικής επισκέψεως του Ζαν Μαρί Λεπέν στην Ελλάδα. 

Με αφορμή την συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων της Ευρωπαϊκής Δεξιάς, ήταν προγραμματισμένη συγκέντρωση και ομιλίες των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Εθνικιστικής Δεξιάς, στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο του Σπόρτιγκ.
Απολύτως ενδιαφέροντα, για όσους θελήσουν να ανατρέξουν στον τύπο της εποχής, είναι όσα προηγήθηκαν της επισκέψεως Λεπέν στη χώρα μας.
Οι γνωστοί γραφικοί, και δεν αναφέρομαι στους κατ΄ επάγγελμα αριστερούς διαδηλωτές, αλλά στους Μαρούδες και τους Κωστόπουλους της κυβερνήσεως του Ανδρέα Παπανδρέου, που με αλλεπάλληλες δηλώσεις τους, τόνιζαν την απόφαση της Ελληνικής κυβερνήσεως, να αποτρέψει με κάθε μέσον την επίσκεψη Λεπέν.
'Εφτασαν οι υπερβολές και ο λαϊκισμός τους, σε βαθμό γελοιότητος. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ τον Λεπέν, PERSONA NON GRATA.
Ο Λεπέν τελικώς ήλθε και είχε υποδοχή VIP, στο αεροδρόμιο, παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, που...κλείδωσε, αλλά την ξεκλειδώσαν οι κατάλληλοι άνθρωποι, την αίθουσα VIP. Κάποιες από τις εφημερίδες της εποχής έγραψαν ότι «…την αίθουσα VIP ξεκλείδωσαν οι κατάλληλοι άνθρωποι». Έχοντας σύμφωνη γνώμη της οικογένειας μου, μπορώ να αναφερθώ ονομαστικά στο Γιώργο Τσάκαλο, το  λεβέντη ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ -τότε- αστυνόμο Β' που ανέλαβε την ευθύνη και ξεκλείδωσε την αίθουσα VIP.

Η κυβερνητική θέση, ήταν δεδομένη, o Λεπέν ήταν PERSONA NON GRATA. Η ΥΠΑ, σε εφαρμογή της κυβερνητικής αποφάσεως, εξέδωσε άπόφαση και εντολή και η αίθουσα VIP «σφραγίσθηκε», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να υποβαθμίσει τον επισκέπτη και το νόημα της παρουσίας του στην Ελλάδα. Το περιπολικό της αστυνομικής διευθύνσεως του Αερολιμένα Αθηνών, στο Ελληνικό, φθάνοντας στην πίστα, όπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο, προκειμένου να συνοδεύσει το pullman που θα μετέφερε τους Γάλλους Ευρωβουλευτές του FN, με επικεφαλής τον Λεπέν και τους συναδέλφους τους Ιταλούς του MSI, με επικεφαλής τον Pino Roumoualdi, πήρε εντολή να τους συνοδεύσει στην έξοδο.

Κατάπληκτος ο επικεφαλής των αστυνομικών βάρδιας -τότε- αστυνόμος Β΄, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΣΑΚΑΛΟΣ, από το Αγρίνιο, οδήγησε με προσωπική του απόφαση, τους Ευρωπαίους Ευρωβουλευτές στην αίθουσα VIP, και υποχρέωσε τον κάθιδρο «δημοκράτη» υπάλληλο να ξεκλειδώσει την αίθουσα.  Εκεί λίγο αργότερα, έγινε η επίσημη υποδοχή των Ευρωπαίων πολιτικών αρχηγών και Ευρωβουλευτών, από τον αποβιώσαντα Χρύσανθο Δημητριάδη, -τότε- ευρωβουλευτή της Εθνικής Πολιτικής Ενώσεως, Ε.Π.ΕΝ. Ο αστυνόμος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΣΑΚΑΛΟΣ, ήταν ο πρώτος Έλληνας που υποδέχθηκε, τους Γάλλους και τους Ιταλούς ευρωβουλευτές.
Την ίδια μέρα σε σχετική μου ερώτηση, απάντησε ότι: «…Δεν μπορούσα να δεχθώ, ότι η αίθουσα που άνοιγε για απατεώνες, κοπρίτες και κάθε λογής πουτ...., κυβερνητικές και αντιπολιτευόμενες, Ελληνίδες και αλλοδαπές, θα έμενε κλειστή για τον Λεπέν και τον Ρουμουάλντι. Πήρα την πρωτοβουλία και άνοιξε».

Ώρα σου καλή Γιώργη, αιώνια η μνήμη σου και να «κοιμάσαι» ήσυχος. Εμείς σε θυμόμαστε, μας λείπεις και ξέρεις ότι αν ζούσες τίποτα δεν θα ήταν ίδιο στη ζωή όλων μας.
 
ΕπιστροφήTop